Jongen mishandeld en in het water gegooid

Een jongen is gisteravond aan het Marseillepad mishandeld en in het water gegooid.

De jongen was de hele dag op stap geweest met een stel vrienden en vriendinnen. In het oude centrum van Zoetermeer werd een van zijn vriendinnen lastig gevallen door een groep mannen. Toen de jongen hier iets van zei werd hij aangevallen en net zo lang geschopt en geslagen tot hij bloed spuugde. Het zwaargewonde slachtoffer werd daarna in het water van de Dobbe gegooid. Dat meld Zfmradio op haar Facebook account.

 

Na door een voorbijganger uit het water te zijn gered bleek in het ziekenhuis dat Sam een zware hersenschudding, een gebroken tand, dichtgeslagen ogen en kapotte oogkassen heeft. “Ik kon alleen mezelf verdedigen door in een foetus houding te gaan liggen” zei Zakouri tegen ZFM. “Zij waren met zijn tienen en komen volgens mij niet uit Zoetermeer ik had ze nog nooit gezien.”

“De daders zijn blanke mannen. De eerste klappen werden uitgedeeld door een forse, kale man met een Haags accent.”

De jongen heeft bij de politie aangifte gedaan en hoopt dat getuigen zich zullen melden.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgt u ons al?