Onderzoek naar vier overleden mensen in woning

Naar aanleiding van een melding troffen wij zaterdag 28 maart rond 18:15 uur vier overleden mensen aan in een woning aan de Dasseburcht. Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

Uit onderzoek is gebleken dat de vader van het gezin, Onur Kandemir, zaterdag 28 maart rond 17:30 uur is gezien in de omgeving van een supermarkt gelegen aan het Van Bergenplein. De man is rond dat tijdstip ook lopend te zien op camerabeelden van een snackbar gelegen aan hetzelfde plein. Waarschijnlijk heeft hij zich van de Dasseburcht verplaatst naar het Van Bergenplein.
Beschikt u over een beveiligingscamera en woont u in de omgeving, zoals weergegeven op de kaart, dan vragen we u om hulp. Ziet u op uw camerabeelden de verdachte? Neem dan contact met ons op en deel de beelden met ons. Het is op dit moment voor ons nog onbekend hoe Onur Kandemir zijn weg heeft vervolgt vanaf het Van Bergenplein. Wellicht kunt u ons helpen met dit onderzoek. Contact opnemen kan via; 0900 8844 of de banner onder dit bericht.

Meerdere agenten stapten zaterdag aan het begin van de avond een woning binnen aan de Dasseburcht in Etten-Leur. In deze woning lagen vier overleden mensen. Deze vier mensen zijn de bewoners van de woning. Het gaat om een familie bestaande uit oma, moeder en twee jonge kinderen. Naar de vader van het gezin, Onur Kandemir (33) zijn wij nog op zoek in verband met mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Daarnaast maken we ons ook zorgen om zijn welzijn. Om deze reden publiceren we dan ook zijn foto om hem zo snel mogelijk te vinden.

Onderzoek
Direct nadat de vier overleden mensen werden gevonden, startte de recherche een grootschalig onderzoek. De Forensische Opsporing betrad gisterenavond de woning voor uitgebreid sporen onderzoek. Daar zijn zij de hele avond en nacht mee bezig geweest en verwachten dat dit vandaag de gehele dag nog voortduurt. De tactische recherche heeft direct een buurtonderzoek gehouden bij de direct omwonenden. Er is een Team Grootschalig Onderzoek opgestart met ongeveer 15 rechercheurs van verschillende afdelingen.

Brandweer
Voor de agenten die als eerste ter plaatste kwamen was het niet duidelijk wat er in de woning gebeurd was. Voor hun eigen veiligheid hebben ze de brandweer laten komen om metingen te doen. In verschillende media is de inzet van de bandweer geïnterpreteerd als een losstaande melding stankoverlast in de woning, dat is dus geen correcte informatie.

Zorg collega’s
Heftige incidenten hebben ook een grote impact op politiemensen en andere hulpverleners. Om die reden is er gisterenavond voor de betrokken agenten het Team Collegiale Ondersteuning opgeroepen. Vanuit hun ervaring en kennis kunnen zij helpen met de verwerking van emoties na een schokkende gebeurtenis.

Getuigen
We willen graag weten wat er in de woning is gebeurd. Om die reden komen we graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over dit gezin. Dit kan via 0900-8844

Omschrijving

Vragen

Ziet u deze man of weet u waar hij nu is bel 112.
Heeft u meer informatie over deze man, of weet u mogelijk waar hij zich bevindt; bel 0900-8844 of 0800-6070.

BRON: Politie

RSS
Follow by Email