Update: Er zijn in totaal drie! vermissingen in Zoetermeer, alle drie de meisjes zijn minderjarig (2x 13 jaar en één 14 jaar oud)

Lees verderop in het artikel meer informatie over de dames, hier staan ook foto’s!

Update 12:00 uur

De politie laat weten via social media dat de vermiste Destiny in goede gezondheid is aangetroffen. Bedankt voor het delen en uitkijken!

 

Update 14:30 uur

De vermiste meisjes van 13 en 14 jaar vanaf de Rhoonstraat zijn in goede gezondheid aangetroffen!


Zoetermeer – De politie heeft Zaterdagavond 10 juli groot alarm geslagen vanwege drie(!) vermiste jonge dames.

Iets voor twaalf uur vanavond heeft de politie een Burgernet-bericht uitgegeven vanwege twee vermissingen in Zoetermeer. Het gaat om twee jonge dames, èèn van 13-jaar en èèn van 14-jaar oud.

Of de vermissingen met elkaar te maken hebben is vooralsnog niet bekend. Ook het signalement en de locatie vanwaar de dames vermist zijn geraakt is onduidelijk. De politie heeft meerdere social media berichten verstuurd, wat de locatie erg onduidelijk maakt.

Heeft u èèn van de, of beide dames gezien ? Neem dan contact op met de politie via 112!

UPDATE 00:30 uur:

De politie heeft een foto vrijgegeven. Het gaat om Destiny zij is 13-jaar oud en is sinds 11:30 uur vermist en vertrokken vanaf de Timmermanshove. Het is niet bekend welke richting zij is uitgegaan.

UPDATE 01:00 uur:

De Burgernet actie is afgelopen. De dames zijn nog niet gevonden maar de actie is afgesloten. De oproep luidt; Ziet u de dames of heeft u tips ? Bel dan naar 0900-8844, bij spoed belt u 112!

UPDATE 02:45 uur:

Wegens slechte communicatie vanuit de politie was het niet duidelijk dat het om drie vermiste meisjes ging.

Songul(13) en Melisa(14) zijn vermist vanaf de Rhoonstraat in Zoetermeer. Het andere meisje, Destiny, is 13 jaar oud en sinds 11:30 uur vertrokken vanaf de Timmermanshove in Zoetermeer.

Inmiddels zijn er ook foto’s vrijgegeven van de vermiste Songul en Melisa.

 

UPDATE 14:30 uur

Alle drie de vermissingen lijken opgelost! De politie maakt zojuist bekend dat de vermiste meisjes van 13 en 14 jaar oud ook in goede gezondheid zijn aangetroffen.