Aan het Marineblauw heeft vanmorgen korte tijd brand gewoed in een woning. De brandweer en ook een ambulance zijn ter plaatse gekomen. Een persoon is in de ambulance nagekeken op verwondingen maar hoefde niet te vervoerd te worden. Twee woningen naast het brandadres zijn korte tijd ontruimd geweest. Alle bewoners konden alweer snel terug naar huis.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten