Over 112 Zoetermeer

112 Zoetermeer is een nieuwswebsite welke begin 2021 een doorstart heeft gemaakt. Met een bekende nieuwsite in de gemeente Lansingerland in onze zak zochten wij meer uitdaging. Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgebouwd, waarmee 112 Zoetermeer in korte tijd is omgetoverd in een bruisende nieuwswebsite in de gemeente Zoetermeer.

Wij richten ons puur op het nieuws waarbij hulpverleningsdiensten worden ingezet. Wij laten u zien wat er in de gemeente gebeurt en wat hulpverleners zoals Politie, Brandweer, Ambulance, KNRM, Rijkswaterstaat etc dagelijks zien.

Zo staan onze fotografen en redactieleden 24/7 paraat om het laatste nieuws bij u op uw beeldscherm te krijgen. De fotografen wonen verspreid in en buiten de gemeente. Naast het brengen van het nieuws op de website en social media kanalen, dienen wij ook als persbureau. Het team zorgt met de snelheid en kwaliteit van foto- en videomateriaal ook voor beeld aan diverse regionale en landelijke media.

112 Zoetermeer heeft geen kantoor. Alle medewerkers werken door middel van digitale middelen vanuit hun eigen omgeving, dit is zowel op straat als vanuit huis.