Lansingerland / Zoetermeer – Woensdag 3 juni is er een RET-bus flink beschadigd geraakt nadat er een boom op viel aan de Afrikaweg in Zoetermeer.

Omstreeks 16:30 uur viel bij bushalte Meerzichtlaan in Zoetermeer een boom op een RET-bus van buslijn 170 (Rodenrijs – Zoetermeer Centrum West). Hierdoor is de bus flink beschadigd geraakt.

De bus stopte bij de bushalte om passagiers uit te laten stappen, net voordat de deuren open gingen viel de tak van de boom op de bus. De passagiers raakten niet gewond en kwamen met de schrik vrij. De brandweer had enige moeite om de tak te verwijderen doordat het een hybridebus betreft. Nadat monteurs van het busbedrijf ter plaatse waren gekomen kon de brandweer de tak veilig verwijderen.

Twee rijbanen van de Afrikaweg moesten afgesloten worden zodat de hulpverleners veilig konden werken. Dit leverde enige vertraging op voor het autoverkeer.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in de regio!)

Foto’s: Fred Roland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten