Zoetermeer – Dinsdagavond 21 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water op de Rakkersveld in Zoetermeer.

Omstreeks 23:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een rollator werd aangetroffen langs de waterkant. Duikers van de brandweer  hebben in het water enkele zoekslagen gemaakt. In het water is er geen persoon aangetroffen. Na overleg hebben de hulpdiensten de zoekactie gestaakt en zijn zij weer retour gegaan.

De desbetreffende rollator hebben de hulpverleners ergens anders neergezet. Mocht iemand zijn of haar rollator missen deze staat ‘geparkeerd’ op de Rakkersveld.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten