Zoetermeer – Donderdag 31 december 2020 is de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Gaardedreef in Zoetermeer.

De brandweer rukte met veel materieel uit en is met spoed ter plaatse gegaan. Op locatie bleek het gelukkig minder erg te zijn als gedacht. Een deel van het materieel is retour kazerne gegaan. De hoogwerker is wel opgesteld om controle op het dak te doen waar gelukkig geen brand is aangetroffen.
Wat er nou exact aan de hand was is niet bekend. Tijdens het incident is de Gaardedreef in beide richtingen afgesloten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten