Zoetermeer – Zaterdagmiddag 2 januari heeft er een botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de kruising Europaweg met de Denemarkenlaan in Zoetermeer.

De hulpdiensten waaronder de brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter werden omstreeks 13:25 uur met spoed gealarmeerd voor een ongeval. De traumahelikopter is nabij het ongeval geland.

Ter plaatse bleek er een forse aanrijding te zijn geweest tussen twee voertuigen. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend.

Er zijn enkele personen behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT (Mobiel Medisch Team). Na behandeling zijn er vier personen naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval heeft kunnen gebeuren doordat de verkeerslichten op de kruising vlak voor het ongeval uitvielen. Hierna kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Een van de personenauto’s is tegen een verkeerspaal tot stilstand gekomen.

De kruising van de Europaweg met de Denemarkenlaan is ten tijde van het incident afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar het ongeval.