Zoetermeer – Zondagmiddag 3 januari werden de brandweerlieden van kazerne Stadshart gealarmeerd voor een buitenbrand aan het Morapad in Zoetermeer.

Omstreeks 16:00 uur kregen de brandweer en politie een melding van een buitenbrand aan het Morapad, ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een brand bij een hangplek voor jongeren. Er stonden enkele kerstbomen in brand, dit gaf een flinke rookontwikkeling.

De Zoetermeerse spuitgasten konden de brand gelukkig snel blussen, waarna zij weer retour kazerne konden.

Omwonenden welke lucht van de zaak hadden gekregen meldden zich bij de politie en gaven aan dat het al dagen onrustig is in de wijk. De politie laat na een kort gesprek weten dat wanneer zij iets verdachts zien ze altijd kunnen bellen met de politie.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten