Zoetermeer – Donderdagavond 28 januari heeft de politie opnieuw diverse controles uitgevoerd op naleving van de avondklok in Zoetermeer.

Onder andere op het Prinses Maximaplein werden bestuurders aan de kant gezet om de naleving van de avondklok en aanwezigheid van de juiste formulieren te controleren. Medewerkers van het parate peloton stonden op het Prinses Maximaplein om de controle uit te voeren.

Het is ons niet bekend  of er bekeuringen zijn uitgeschreven. De agenten vertrokken weer na 15 – 20 minuten om elders controles uit te voeren.

In de straten van Zoetermeer bleef het verder rustig.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten