Zoetermeer – Vrijdag 19 Februari heeft er omstreeks 12.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de A12 thv Nootdorp. 

Ter plaatse bleek dat er een ongeval had plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Een van de personenauto’s is door onbekende reden tegen de vangrail gebotst. De hulpdiensten waaronder drie ambulances zijn met spoed ter plaatse gekomen. Meerdere personen zijn onderzocht door het aanwezige ambulance personeel maar niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De VOA (Verkeersongevallen Analyse) heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval, waarna bergingsbedrijf BRL de drie voertuigen kon bergen.

Er is een flinke file ontstaan in de richting van Zoetermeer. Er waren twee rijstroken van de A12 tussen Nootdorp en Zoetermeer afgesloten. Vermeulen-groep heeft direct de vangrail weer hersteld. Nadat alles geborgen en hersteld is zal alles weer open gaan.