Zoetermeer – Vrijdagmiddag 19 februari heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Velddreef in Zoetermeer.

Omstreeks 17:45 uur ontving de politie een melding van een steekincident aan de Velddreef, de politie en een ambulance werden hiervoor met spoed gealarmeerd. Een ambulance is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Het incident schijnt zich te hebben afgespeeld in een woning aldaar. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse en doet onderzoek naar het incident.

Update:

Aan de Pauwenveld nabij het incident is door de politie een Plaats Delict (PD) gemaakt. Waar precies het ‘steekincident’ heeft plaatsgevonden is vooralsnog onduidelijk. Er zijn twee personen meegenomen naar het politiebureau, wat deze personen met het incident te maken hebben is niet bekend.

 

No Title

In een woning aan de #Velddreef in #Zoetermeer is rond 17.45 uur vanavond een persoon gestoken. We doen op dit moment onderzoek en zijn op zoek naar de verdachte. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis. Iets gezien of gehoord? Bel 112. @pol_zoetermeer