Zoetermeer – Vrijdagmiddag 19 februari heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Velddreef in Zoetermeer.

Omstreeks 17:45 uur ontving de politie een melding van een steekincident aan de Velddreef, de politie en een ambulance werden hiervoor met spoed gealarmeerd. Een ambulance is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Het incident schijnt zich te hebben afgespeeld in een woning aldaar. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse en doet onderzoek naar het incident.

Update:

Aan de Pauwenveld nabij het incident is door de politie een Plaats Delict (PD) gemaakt. Waar precies het ‘steekincident’ heeft plaatsgevonden is vooralsnog onduidelijk. Er zijn twee personen meegenomen naar het politiebureau, wat deze personen met het incident te maken hebben is niet bekend.

 

No Title

In een woning aan de #Velddreef in #Zoetermeer is rond 17.45 uur vanavond een persoon gestoken. We doen op dit moment onderzoek en zijn op zoek naar de verdachte. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis. Iets gezien of gehoord? Bel 112. @pol_zoetermeer

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten