Zoetermeer – Donderdagmiddag 1 april zijn er twee personen gewond geraakt na een steekincident in een Chinees-Indisch Restaurant aan de Westerschelde in Zoetermeer. 

Omstreeks 15:10 uur kwam er een melding binnen van een steekincident in Chinees-Indisch Restaurant “Jasmijn” aan de Westerschelde, de hulpdiensten waaronder een ambulance, OvD-G en het Mobiel Medisch Team (MMT) rukten met spoed uit.

De slachtoffers zijn in het pand van het restaurant behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT. Voor zover bekend zijn er twee personen geraakt, deze lijken zwaargewond te zijn. Na behandeling zijn de slachtoffers met spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is hierbij meegereden.

De politie heeft een Plaats Delict (PD) gemaakt en gaat onderzoek doen naar de toedracht van het incident, er is één verdachte aangehouden.

UPDATE 17:00 uur: 

Volgens nog onbevestigde berichten zou één van de slachtoffers meerdere malen in zijn arm zijn gestoken. De woordvoerder van Politie-eenheid Den Haag kon hier nog niets over vrijgeven.