Iets voor 04.30 uur werd er brand gemeld in een winkelpand aan de Pilatusdam in Zoetermeer.

Volgens omstanders sloegen bij aankomst van brandweer de vlammen uit het pand. Er is een forse schade ontstaan in de kapsalon. De winkelpui is deels naar buiten gekomen. Er kwam een flinke rookontwikkeling vrij.

Omliggende panden zijn door de brandweer gecontroleerd, hiervoor zijn enkele voordeuren van andere panden geforceerd. Na de controle zijn er enkele panden waaronder het brandadres geventileerd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De politie heeft een plaats delict gemaakt, er zijn enkele voorwerpen welke buiten het pand zijn aangetroffen meegenomen in bewijszakken. Medewerkers van Forensische Opsporing komen in de loop van de ochtend ter plaatse om onderzoek te doen naar de brand.