Grote verslagenheid op het politiebureau en andere collega’s door het onverwachts overlijden van wijkagente Kim. 

Zondagochtend is wijkagente Kim onverwachts uit het leven gerukt, zij was één van de wijkagenten in de wijken Palenstein en Dorp. Door onbekende oorzaak kwam zij onderweg naar haar werk bij Zoeterwoude met haar fiets in een sloot terecht en overleed ter plaatse. Het lichaam van de 33-jarige agente Kim Minnee werd zondagochtend rond 8.30 uur gevonden. Ze werd uit het water gehaald en gereanimeerd, maar de hulp kwam te laat. Naar de toedracht wordt onderzoek gedaan.

Vlag halfstok

Op het politiebureau van Politie Zoetermeer hangt de vlag vandaag halfstok. Wijkagent Rob Doorneveld schrijft op Twitter: ‘Niet te bevatten. Ik ga je enorm missen. Rust zacht lieve Kim.’, en een dag later: “Vandaag hangt de vlag bij ons bureau halfstok. Ter nagedachtenis aan onze collega Kim.”

Er komen op social media veel steunbetuigingen binnen, vooral van politieagenten.

 

UPDATE 16:45 uur:

Burgemeester Michel Bezuijen heeft gereageerd op het verschrikkelijke bericht over de overleden wijkagente Kim Minnee. Hij heeft een bezoek gebracht aan het politiebureau in Zoetermeer.

Hieronder leest u de reactie:

Burgemeester Michel Bezuijen: “Gister bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Kim Minnee, onze wijkagente in Dorp en Palenstein, plotseling is overleden. Onderweg voor haar dienst bij ons politiekorps in Zoetermeer is haar iets noodlottigs overkomen. Collega hulpverleners hebben gevochten voor haar leven, maar dat kon haar niet meer redden. Afgelopen zaterdag genoot Kim nog zichtbaar van haar politiewerk tijdens de Sinterklaasintocht in Zoetermeer.

De verslagenheid rondom het overlijden van Kim is, begrijpelijk, erg groot. Ik leef zeer mee met de partner, kinderen, familie en vrienden van Kim en wens hen alle sterkte toe met dit plotselinge en ontzettend verdrietige verlies. Vanmiddag heb ik op het politiebureau van Zoetermeer de condoleance getekend en gesproken met collega’s van Kim. Het bericht van het overlijden van hun geliefde collega maakt veel indruk. Net als bij de medewerkers van onze gemeente Zoetermeer die met Kim samenwerkten.

Ik wens de politiecollega’s van Kim en iedereen die vanuit de gemeente Zoetermeer met Kim samenwerkte heel veel sterkte.”

 

IMG20221121122150