Zondagavond is er een persoon gewond geraakt na een steekpartij in een woning aan het Fonteinbos in Zoetermeer.

De politie kwam met meerdere eenheden en in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse. In de woning is één persoon gecontroleerd door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, na controle is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Hondengeleiders kwamen ook ter plaatse en hebben ondersteund bij de instap in de woning. De politie laat weten dat er drie personen zijn aangehouden. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is niet bekend, de politie doet onderzoek naar het steekincident.

 

Persbericht Politie.nl

In Zoetermeer werden zondagavond 28 mei twee verdachten aangehouden in verband met een steekincident bij een woning aan het Fonteinbos. Daarbij raakte een 26-jarige Zoetermeerder ernstig gewond. Beide verdachten zitten vast voor verhoor.

Omstreeks 21.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er bij een woning aan het Fonteinbos iemand gestoken zou zijn. Ter plaatse troffen agenten het gewonde slachtoffer aan op de galerij van de flat. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Twee Zoetermeerders van 21 en 59 jaar oud werden korte tijd later in de betreffende woning aangehouden als verdachte. Er is ook een derde verdachte aangehouden, maar deze is later heengezonden. Beide verdachten zijn voor verhoor ingesloten aan het politiebureau.

 

IMG_7311

IMG_7321

IMG_7341

IMG_7356