Bleiswijk – Donderdagmiddag 8 augustus is een automobilist gewond geraakt nadat hij in een greppel terechtkwam tijdens een uitwijkmanoeuvre op de N209, ter hoogte van de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

De bestuurder probeerde uit te wijken voor een veegwagen die vanaf de parallelweg leek de hoofdweg op te rijden. Tijdens deze manoeuvre verloor hij echter de controle over het stuur en belandde met zijn voertuig in een greppel. Hulpdiensten, waaronder de politie en ambulancedienst, waren snel ter plaatse. Na behandeling door ambulancepersoneel is de automobilist met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De parallelweg werd voor het verkeer afgesloten, zodat een agent van het verkeershandhavingsteam ter plaatse kort onderzoek kon doen naar de toedracht van het ongeval.

Ongeval in de nacht

Op dezelfde weg, de N209, vond in de nacht van woensdag op doderdag ook een ongeval plaats. Een automobilist raakte verderop de controle over zijn voertuig kwijt en belandde in het water. Ook deze bestuurder raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Beide ongevallen hebben geleid tot verkeershinder op de N209, en de politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de twee incidenten.