Zondagmiddag is een motorrijder gewond geraakt na een verkeersongeval op de A12 ter hoogte van Zoetermeer, in de richting van Den Haag. Het ongeluk vond plaats tussen afslag Zoetermeer Centrum (afslag 6) en afslag Nootdorp (afslag 5), waar de weg enige tijd volledig was afgesloten voor het verkeer.

Rond 15:35 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een botsing waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Zowel politie als ambulance waren snel ter plaatse. De motor lijkt tegen de zijkant van een personenauto te zijn gebotst. Op de vluchtstrook stond een auto met een aanzienlijke deuk in de deur. Na de aanrijding gleed de motorrijder enkele meters over het asfalt.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De toestand van de motorrijder is momenteel niet bekend.

Een rijstrook werd enige tijd later geopend om het verkeer geleidelijk langs de plaats van het ongeval te laten rijden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.