Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 11 juli zijn er twee fietsers gewond geraakt nadat zij met elkaar in botsing kwamen aan de Groendalseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:45 uur kwamen een fietsster en een wielrenner met elkaar in botsing op de Groendalseweg. Twee ambulances, politie en het MMT kwamen met spoed ter plaatse. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de traumahelikopter ter plaatse en landde op een smalle groenstrook naast de busbaan.

Beide slachtoffers zijn in een vacuümmatras gefixeerd en behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling zijn beide slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets van één van de slachtoffers is door de politie meegenomen en wordt thuis gebracht.

De exacte toedracht van het ongeval is ons onbekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten