Zoetermeer – Woensdagmiddag 15 juli is er een persoon gewond geraakt na een steekincident in een woning aan de Johan van Bourgondielaan in Zoetermeer. 

Omstreeks 14:10 uur kwam er een melding binnen van een steekincident aan de Johan van Bourgondielaan, de hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Ter plaatse bleek er in een woning een steekincident te hebben plaatsgevonden, er is één persoon behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat de exacte toedracht is van het incident is ons niet bekend, de politie doet onderzoek.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten