Bergschenhoek – Woensdagochtend 15 juli was het helaas weer raak op de rotonde van de Berkelse Poort met de Boterdorpseweg in Bergschenhoek, een scooterrijder raakte lichtgewond. Omstreeks 09:10 uur kwamen een scooterrijder en een automobilist met elkaar in botsing bij het afslaan van de rotonde naar de Boterdorpseweg. De verwondingen bleken gelukkig mee te vallen. De scooterrijder is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel behandeld aan zijn voet, na behandeling hoefde hij niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen door het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten