Zoetermeer – In de nacht van zondag op maandag 27 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een buitenbrand aan het Godfried Bomanspad in Zoetermeer.

Omstreeks 01:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een buitenbrand, ter plaatse bleek er een scooter in brand te staan. De brandweer is zonder spoed ter plaatse gekomen en wist de brand snel te blussen. Ondanks de inzet van de brandweerlieden konden zij niet voorkomen dat de scooter volledig afbrandde. Alles aan de scooter was gedemonteerd en daarna hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken.

Tijdens het incident was er in de omgeving geen eigenaar te bekennen. De politie doet onderzoek naar de brand.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten