Zoetermeer – Woensdagmiddag 19 augustus heeft er een flinke botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de parkeerplaats aan de Broekwegzijde.

Op het parkeerterrein bij het winkelcentrum aan de Broekwegzijde heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Bij het uitparkeren ging het mis, de automobilist schoot naar achteren waarbij een andere geparkeerde auto werd geramd.

De rode geparkeerde personenauto is door het ongeval in de bosjes beland. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waaronder de brandweer voor nacontrole. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

Foto’s: Dennis Hillebrand – Ingezonden via WhatsApp tiplijn

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten