Zoetermeer – De hulpdiensten kregen omstreeks 00.00 uur een melding van een gebouwbrand op de Sumatra in Zoetermeer. 

De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen en troffen schade aan een voordeur en brievenbus van een woning aan, het bleek al snel dat er geen sprake was van een brand, na een korte controle kon de brandweer retour naar de kazerne.

Voorafgaand zou er een knal gehoord zijn, het gaat vermoedelijk om vuurwerk wat aan de brievenbus van de woning is vastgemaakt. Aan de voordeur en brievenbus is flinke schade ontstaan. De politie heeft een aantal zaken in bewijszakken gedaan en meegenomen voor nader onderzoek.

Er zijn geen personen gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten