Zoetermeer – In de nacht van maandag op dinsdag 29 september werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een bedrijfspand aan de Edelgasstraat in Zoetermeer.

De brandweer rukte omstreeks 00:25 uur met spoed uit nadat er een melding ‘gebouwbrand industrie’  binnenkwam. Ter plaatse is er een onderzoek ingesteld. Kort was er een lichte rookontwikkeling zichtbaar in een deel van het pand.

Nadat de brandweerlieden een garagedeur hadden opengemaakt is het pand doorzocht naar een eventuele brandhaard. Hierbij is niks aangetroffen. De eigenaar van het pand is ter plaatse gekomen en heeft het na een gesprek met de brandweer overgenomen.

De brandweer is weer ingepakt en retour kazerne gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten