Zoetermeer – In de nacht van maandag op dinsdag 6 oktober zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Schiebroekstraat in Zoetermeer.

De hulpdiensten werden iets voor één uur gealarmeerd nadat er een voertuig te water was geraakt aan de Schiebroekstraat, de inzittenden van het voertuig zijn, volgens een tipgever, nadat zij te water raakten, gevlucht. De politie heeft nog een zoekactie gehouden om de inzittenden te vinden, maar er is niemand meer aangetroffen.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te halen en deze te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten