Zoetermeer – Woensdagmiddag 14 oktober heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto aan de Zegwaartseweg in Zoetermeer.

Omstreeks 15:05 uur werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Zegwaartseweg met de Marconistraat. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, het Mobiel Medisch Team (MMT) is tijdens de landing gecanceld waarna zij weer retour zijn gegaan naar Rotterdam The Hague Airport. Na behandeling is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De exacte toedracht van het ongeval is vooralsnog onbekend. Beide voertuigen hebben schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten