Zoetermeer – Zaterdagavond 17 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een persoon te water op de Zuidlaardermeer in Zoetermeer.

Omstreeks 19:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een fiets werd aangetroffen langs de waterkant. Een brandweerman van één van de tankautospuiten heeft in het water enkele zoekslagen gemaakt. In het water is er geen persoon aangetroffen. Na overleg hebben de hulpdiensten de zoekactie gestaakt en zijn zij weer retour kazerne gegaan.

Het duikteam is zonder inspanning te verrichten weer retour gegaan. De desbetreffende fiets hebben de hulpverleners ergens anders neergezet.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten