Zoetermeer – Op vrijdagmiddag 30 oktober rond 15:00 uur kwam er een melding voor een ambulance op de Kleurlaan ter hoogte van de Honda dealer in Zoetermeer.

Hulpdiensten zijn ter plaatste gekomen en troffen een ongeval aan tussen een fietsster en een personenauto waarbij de fietsster licht gewond raakte. Het slachtoffer is nagekeken in de ambulance en voor verder onderzoek toch even meegenomen naar het ziekenhuis. De automobiliste heeft haar weg vervolgd en de fiets is door de politie meegenomen en zal thuis worden gebracht. De schade aan beide voertuigen viel gelukkig mee.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten