Zoetermeer – Donderdagmiddag 5 november werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Ammerstolstraat in Zoetermeer. 

De hulpdiensten ontvingen omstreeks 12:10 uur een melding van een brand in een woning aan de Ammerstolstraat, zij zijn met spoed ter plaatse gekomen. De brandweer dacht de deur van het brandadres te openen, volgens omwonenden openden de brandweerlieden echter de deur van de buren door middel van een stormram.

Bij aankomst was er lichte rookontwikkeling te zien, gelukkig was de brand verder snel onder controle. Na het ventileren van de woning en een oplossing bedenken voor de opengebroken deur konden de hulpdiensten weer retour.

Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend, evenals waar de brand precies woedde.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten