Zoetermeer – Zaterdagochtend 26 december heeft er een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de Amerikaweg met de Vorstiusrode in Zoetermeer. Beide voertuigen raakten flink beschadigd.

Omstreeks 11:50 uur ging het mis op de kruising van de Amerikaweg met de Vorstiusrode, twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing, waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse zijn gekomen.

Nadat een ambulance ter plaatse kwam zijn er enkele personen onderzocht door het ambulancepersoneel. Na behandeling hoefde er gelukkig niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Tijdens de afhandeling van het incident was het niet mogelijk om vanuit het Stadshart komende rechtdoor richting Leidschendam te rijden. Dit kon alleen met een omweg door rechtsaf te slaan naar de Vorstiusrode en dan linksaf terug naar de Amerikaweg te rijden.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk, vermoedelijk was het een voorrangskwestie. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen.