Zoetermeer – Woensdagavond 30 december heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de afrit van de rijksweg A12 met de Afrikaweg in Zoetermeer.

De hulpdiensten waaronder de brandweer en twee ambulances werden omstreeks 22:15 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Afrit A12 met de Zuidweg. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waar een flinke ravage was.

Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Het ambulancepersoneel heeft enkele personen onderzocht, maar vooralsnog is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis.

De kruising en de Afrikaweg in de richting van de Zuidweg waren tijdelijk afgesloten vanwege het incident. Ook de afslag Zoetermeer-Centrum was afgesloten. Verkeer vanuit Den Haag moest omrijden via afslag Zoetermeer/Berkel en Rodenrijs.

De betrokken voertuigen hebben fikse schade opgelopen door het ongeval. Bergingsbedrijf BRL is ter plaatse om de voertuigen te bergen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten