Zoetermeer – De brandweer kreeg omstreeks 16.20 uur een melding binnen van een containerbrand aan de Sullivanlijn in Zoetermeer.

Ter plaatse bleek dat er een kledingcontainer in brand stond. De brandweer had de brand snel onder controle. Over de oorzaak is niets bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.  Niemand raakte bij de brand gewond.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten