Zoetermeer – Op donderdag 31 december is er een melding binnengekomen van een medisch incident in een magazijn op het Oosterheemplein in Zoetermeer.

De ambulance alsmede de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) zijn hiervoor opgeroepen en met spoed ter plaatse gekomen. Het betrof een medisch incident van een medewerker van de Hoogvliet. Het ambulanceteam heeft met behulp van de MMT-arts het slachtoffer onderzocht. Het slachtoffer was gewoon bij kennis, toen er geen noodzaak meer was zijn de leden van de helikopter weer retour Rotterdam-Airport gegaan. Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden.

De reden is niet exact bekend

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten