Zoetermeer – Op zondag 10 januari is de brandweer opgeroepen voor een brand op de Vissendreef in Zoetermeer.

De melding zou gaan om een brand in de schoorsteen. Meerdere eenheden waaronder ook een hoogwerker zijn ter plaatse gekomen. Op locatie bleek er inderdaad een brand te zijn in de schoorsteen. Bewoners zijn op tijd naar buiten gegaan waardoor er geen slachtoffers zijn gevallen.
De brandweer is direct na aankomst met een hoogwerker omhoog gegaan om de schoorsteen te ramoneren. Het incident heeft wat bekijks getrokken van omwonenden.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten