Bleiswijk – Maandagavond 11 januari zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water op de Nieuwe Hoefweg – N209 te Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 21:30 uur gealarmeerd voor een voertuig te water langs de N209 – Nieuwe Hoefweg.

De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen, waaronder ook duikers. Ter plaatse troffen de hulpdiensten inderdaad een voertuig in het water aan waarvan de bestuurder inmiddels al uit het voertuig was. De politie heeft de N209 deels afgesloten zodat de brandweer en ambulance medewerkers een veilige werkplek hadden. Het slachtoffer is door de brandweer overgedragen aan het ambulancepersoneel die het slachtoffer heeft nagekeken.

Het slachtoffer hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Voor zover bekend zat er één persoon in het voertuig.

Hoe het heeft kunnen gebeuren dat de bestuurder,  welke uit de richting van Bleiswijk kwam, te water is geraakt is niet bekend. Een berger zal ter plaatse komen om het voertuig uit het water te halen.