Zoetermeer – Op dinsdagavond 23 februari was er een melding van een voertuigbrand op de A12 ter hoogte van de Nelson Mandelabrug in Zoetermeer.

De melding kwam omstreeks 21:40 uur binnen en de brandweer is daar met spoed op afgegaan. Bij aankomst troffen zij een voertuig aan dat inmiddels volledig in brand stond. Alle inzittenden waren inmiddels al uit het voertuig. De brandweer is meteen begonnen met blussen maar kon niet voorkomen dat het voertuig als verloren moet worden beschouwd.

Tijdens het incident was de snelweg richting Utrecht dicht, verkeer werd omgeleid.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bergingsbedrijf BRL is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten