Zoetermeer – Afgelopen nacht heeft de politie een illegaal feest beëindigd aan de Olof Palmelaan in Zoetermeer.

Omstreeks 02.15 uur heeft de politie een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Olof Palmelaan. Hier troffen agenten een illegaal feest aan. In het pand was een DJ aan het draaien en werd er veel alcohol geschonken. De politie ontdekte het feest nadat er veel activiteit in de omgeving van het pand was. Toen de politie arriveerde probeerden personen zich nog te verstoppen.

Er zijn 37 personen aangetroffen en bekeurd. Tegen de organisator is een proces verbaal opgemaakt en er zal een rapportage naar de gemeente Zoetermeer gestuurd worden.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten