Zoetermeer – Vanmorgen 25 mei is er een brand uitgebroken aan de Karel Doormanlaan in Zoetermeer.

De hulpdiensten kregen omstreeks 11.45 uur een melding van een brand in het trappenhuis van een appartementencomplex aan de Karel Doormanlaan in Zoetermeer, hierop is de brandweer met meerdere eenheden uitgerukt. Ter plaatse bleek het gelukkig mee te vallen en bleek het te gaan om een kleine brand. Deze is met een poederblusser door de brandweer geblust. Bij de brand raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is niet bekend.

De hulpdiensten konden al snel weer retour richting de kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten