Zoetermeer – Dinsdagmiddag 8 juni is er brand ontstaan op een balkon van een flatwoning aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer. 

Omstreeks 13:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een felle brand op een balkon van een woning. De brandweer schaalde al snel op naar het sein ‘middelbrand’. Ook meerdere ambulances werden gealarmeerd, er zijn enkele personen nagekeken door het ambulancepersoneel. Voor zover bekend zijn er uiteindelijk twee personen naar het ziekenhuis vervoerd.

De brand is vermoedelijk op het balkon ontstaan en is daarna naar binnen geslagen. De woning heeft flinke schade opgelopen en is onbewoonbaar verklaard, Stichting Salvage komt ter plaatse om de schade af te handelen en eventueel onderdak te regelen voor de bewoners.

Ook twee woningen boven het brandadres hebben schade opgelopen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, dit wordt onderzocht.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten