Zoetermeer – Vrijdagavond 2 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand op de rijksweg A12.

Omstreeks 22:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand op de rijksweg A12 thv Zoetermeer.

De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Hier stond een voertuig op de vluchtstrook, de melding werd gedaan nadat de motor tijdens het rijden uitviel en er wat rook onder de motorkap vandaag kwam. De brandweerlieden hebben het voertuig gecontoleerd maar er bleek geen sprake van brand.​

Een berger van de ANWB is ter plaatse gekomen om de personenauto naar een veilige plek te verplaatsen. Tijdens het incident was de maximale snelheid op de snelweg aangepast. Verder werden er geen rijstroken afgesloten.​

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten