Zoetermeer – Vrijdagmiddag 9 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een kop- staart botsing op de Oostweg in Zoetermeer.

Omstreeks 17:35 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder politie een melding van een ongeval op de Oostweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een kop- staart botsing tussen een bestelbus en een personenauto.

De klap achterop de personenauto was zo hard dat de achterruit in gruzelementen lag. De politie heeft de twee voertuigen die voor het verkeerslicht stonden verplaatst naar de naastgelegen parkeerplaats, zodat het overige verkeer geen hinder ondervond van het ongeval.

Schadeformulieren zullen op de parkeerplaats ingevuld worden.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten