Zoetermeer – Zaterdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een botsing had plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de afrit van de rijksweg A12 Afrit 7 bij de Oostweg in Zoetermeer. 

De politie meldde omstreeks 22:20 uur een ongeval met letsel op de afrit van de A12 voor de verkeerslichten op de Oostweg. Een ambulance werd direct met spoed gealarmeerd, maar van letsel bleek gelukkig geen sprake, zij kwamen uiteindelijk niet ter plaatse.

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse waarna hij een veilige werkruimte creëerde. Het ging uiteindelijk om een botsing tussen twee personenauto’s, voor zover ons bekend was er weinig tot geen schade aan de voertuigen.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen weg te takelen naar een veiligere plek. Ten tijde van het incident was de eerste rijstrook voor links afslaand verkeer afgesloten.