Zoetermeer – Woensdagmiddag 28 juli heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Amerikaweg in Zoetermeer, hierbij belandde één van de voertuigen op de vangrail.

Omstreeks 15:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de toerit van de Amerikaweg naar de Afrikaweg. Een van de personenauto’s is na de botsing op de vangrail terecht gekomen. De politie is ter plaatse gekomen, om de schade verder af te handelen. De weg is vooralsnog niet afgesloten.

Beide voertuigen liepen schade op. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Een bedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weer op vier wielen te zetten.

UPDATE 17:30 uur:

Uit nadere informatie blijkt dat de bestuurder welke op de vangrail terecht was gekomen eerder betrokken was bij een aanrijding op de Vorstiusrode, de man reed hier door en kwam verderop op de toerit van de Amerikaweg naar de Afrikaweg op de vangrail terecht. De bestuurder is hierna door de politie aangehouden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.