Zoetermeer – Een onbekende man overviel zaterdagmiddag 7 augustus rond 16:45 uur een kledingzaak aan de Promenade. Hij bedreigde daarbij het personeel met een vuurwapen en ging er met buit vandoor. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek.

De overvaller rende met buit de winkel uit in onbekende richting. Kort na de melding keken agenten in de omgeving van de winkel uit naar de overvaller, echter werd hij niet meer aangetroffen. Agenten spraken in de winkel met een aantal getuigen. Er is aangifte gedaan. De politie zoekt getuigen die de overvaller hebben gezien. De verdachte is een donkergetinte jonge man van ca. 18 jaar, 1.60/1.75 M. lang met een mager postuur. Hij had donker haar en droeg gezichtsbedekking. Verder was hij in het zwart gekleed en droeg een zwarte Hoodie.

Iets gezien of gehoord?
Weet u meer over deze overval of zag u de verdachte in de omgeving van de Promenade zaterdagmiddag? Neem dan contact op met de districtsrecherche van Zoetermeer via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.