Zoetermeer – In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Groen-Blauwlaan in Zoetermeer.

De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse na een melding van een ongeval, volgens de eerste melding zou er een conflict aan vooraf zijn gegaan. Hierop kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Wat er precies aan vooraf is gegaan is vooralsnog onduidelijk. Er werd één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

“Uit een verklaring bleek dat er ‘mogelijk’ eerder een lichte aanrijding had plaatsgevonden en dat daar ‘mogelijk’ een ruzie aan vooraf was gegaan.”, laat een woordvoerder desgevraagd aan de redactie weten.

Wel is ons bekend dat het gaat om een conflict in een relationele sfeer.