Zoetermeer – Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een scooterbrand aan de Aquamarijn in Zoetermeer.

Omstreeks 14:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een scooterbrand aan de Aquamarijn, de brandweer is met spoed uitgerukt. Bij aankomst stond een elektrische scooter volledig in brand, ondanks de snelle inzet van de brandweer kan het voertuig als verloren worden beschouwd.

Hoe de brand precies is ontstaan is onbekend, evenals of de scooter geparkeerd stond of al rijdend in brand is gevlogen.

Een waterdompelcontainer van bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de elektrische scooter in te vervoeren.  De container  zal later worden gevuld met water, zodat de scooter niet opnieuw kan ontbranden. De scooter is meegenomen en zal voor zover bekend minimaal 24 uur in het water blijven liggen.