Bleiswijk / Zoetermeer – Woensdagochtend 1 september werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de afrit van de A12 naar Bleiswijk.

Omstreeks 11:35 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder politie en ambulance de melding vanwege het ongeval. Ter plaatse bleek er een bestelbus achterop een vrachtwagen met pech gereden te zijn. De klap was zo hard dat de bestelbus total loss is.

De bestuurder van de bestelbus werd door het ambulancepersoneel behandeld en is vervoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Zowel de vrachtwagen als de bestelbus werden door verschillende bergingsbedrijven geborgen. De bus is geborgen door berging De Graaf, voor de vrachtwagen kwam Vreugdenhil ter plaatse met een speciaal voertuig voor vrachtwagens. De Vermeulen groep was aanwezig om het wegdek schoon te maken.

De afrit is nog lange tijd voor het overige verkeer afgesloten geweest.