Bleiswijk / Zoetermeer – Zaterdagmiddag 4 september werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de ZoRo-busbaan nabij de Anthuriumweg in Bleiswijk.

Omstreeks 17:00 uur ontving de politie de melding van het ongeval. Ter plaatse bleek de Poolse bestuurder van de Volkswagen Caddy ‘gemist’ te hebben dat hij over een busbaan reed, en is hier tegen een verkeerspaal en een elektriciteitskast tot stilstand gekomen.

Hierbij een flinke ravage achterlatend. De bestuurder is aangehouden vanwege artikel 8 (rijden onder invloed), de man is meegenomen naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is hierbij ook ingevorderd. Omdat er mogelijk nog spanning op de elektriciteitskast stond duurde het even voordat het voertuig geborgen kon worden. Uiteindelijk heeft een berger van Bergingsbedrijf Vreugenhil het voertuig weten te bergen.